Beste ondernemer, de tijden zijn veranderd

Een papieren onderhoudsboekje. Stempeltje zetten. Aan de balie wachten op informatie. Bellen voor een afspraak. Het is gewoon niet meer van nu.

Sluit je daarom aan bij iGarage, bied je klanten moderne service en behaal een beter resultaat.

Sluit je aan

  • Geef inzicht in te verwachte kosten
  • Maak eenvoudig afspraken
  • Stuur onderhoudsalerts en reminders
  • Geef inzicht in de autostatus en -historie
  • Geef technisch advies

Alle tools om moderne service te verlenen

Met iGarage speel je in op de groeiende groep autobezitters die alles online regelt.

communication-promotions

Communicatie & promoties

Verstuur je klanten push-notificaties over onderhoud, APK en/of acties van jouw bedrijf. Maak online afspraken en stel je klanten in staat deze te beheren. Zo ontzorg je jouw klanten en bind je hen aan jouw garage.

auto-checks

Meer rendement

Met slimme data houd je de onderhoudstatus van je klanten bij. Hiermee creëert iGarage op maat gemaakte prognoses. Dit verhoogt de kans op extra verkoop en rendement. In de werkplaats wordt nooit meer iets vergeten en je klant krijgt een perfecte, gepersonaliseerde service. Door online afspraken via de app heeft je receptie het ondertussen ook minder druk.

mobility-services

Nieuwe mobiliteitsdiensten

Van pechhulp tot een compleet onderhoudsabonnement. iGarage ontwikkelt continu nieuwe mobiliteitsdiensten die inspelen op de veranderende vraag van de eigen autobezitter. Als deelnemer in het iGarage-netwerk lift je bedrijf hierop mee.

help-support

Help & support

iGarage is altijd bereikbaar voor jou en je klanten. Met elkaar bouwen we een online omgeving die perfect aangepast is op jouw bedrijf. Werk je met pakketprijzen of juist met uurtarieven? Wij richten alles in zoals jij het wilt hebben. Mis je iets aan het platform? Wij gebruiken constant feedback om nieuwe features te ontwikkelen!

data-insights

Data verzamelen en verrijken

Je garagebedrijf legt waardevolle klantdata gestructureerd vast in iGarage. Dit gebeurt volgens geldende privacywetgeving. De data blijft jouw eigendom. iGarage biedt je steeds nieuwe mogelijkheden om te profiteren van inzet en hergebruik van deze data.

fleet-management

Voeg waarde toe aan je occasions

Creëer meerwaarde en verkoop je occasions inclusief iGarage AutoPaspoort. Dit geeft de nieuwe eigenaar zekerheid over de onderhoudstatus en biedt een alternatief voor het ouderwetse papieren onderhoudsboekje. Bovendien bind je de nieuwe eigenaar aan je garage voor onderhoud, beurten en APK.

Al meer dan 700 garagebedrijven gingen je voor

Meld je aan

En wat kost dat dan?

Je doet al mee met iGarage vanaf €1595,- per jaar (excl. 21% btw). Inclusief drie trainingsmomenten voor je receptie en werkplaats. Zodat je meteen alles uit je garagetool haalt.

Voor enkele euro’s per klant per jaar bied je dan moderne, eigentijdse service, krijg je begeleiding vanuit iGarage, open je een geheel nieuw verkoopkanaal én nemen je mogelijkheden voor upsell en cross-sell drastisch toe.

Laat je informeren. Ons team maakt graag een omzetprognose voor jouw garage en licht je alle stappen toe.

Of houd je het liever bij het oude?

 

Meer informatie