Veilig op weg met iGarage

Over iGarage

De iGarage-app stelt consumenten in staat direct te communiceren met hun garagebedrijf en updates en prognoses te ontvangen over noodzakelijk en gewenst onderhoud, inclusief duidelijke prijsopgaven. De onderhoudsstatus van de auto wordt bijgehouden in een overdraagbaar AutoPaspoort. Dit verbetert de restwaarde. Garagebedrijven kunnen met het iGarage-dashboard ‘in-app’ communiceren met hun doelgroepen en hen tijdig voorzien van relevante informatie. Daarbij moderniseert iGarage de garageprocessen waardoor meer ruimte is voor service en cross-selling. In Nederland zijn ruim 700 garagebedrijven aangesloten bij iGarage.

 

Onze missie

De moderne consument regelt alles online, en dan het liefst in een handige app. Ook het auto onderhoud. Hierin voorziet iGarage. Met iGarage heeft de consument alle onderhoudsinformatie in één overzichtelijke app. Waardoor auto onderhoud inzichtelijk, vergelijkbaar en betaalbaar wordt.
Hierdoor creëren we transparantie en wederzijds vertrouwen. En dat wil toch iedereen? Auto-eigenaren en garagebedrijven verbeteren en updaten continu gepersonaliseerde onderhoudsplannen en –adviezen. Zodat de auto altijd een moderne en complete service geniet.