Blijf communiceren met je klant, juist nu

Je kon het al lezen in Aftersales Magazine: klanten hebben behoefte aan contact. Juist in deze tijd. De reden daarvoor is simpel: je laat als bedrijf zien dat je bereikbaar en ‘in business’ bent.

“De enige route om in contact te blijven is de digitale. Doe dat dan ook”, adviseert Mediabureau Mills Advertising producenten en hun distributeurs in Aftersales Magazine. Want “alleen als je blijft communiceren blijf je vooraan op het netvlies van de sector.”

Houd contact en val op
De boodschap van Mills is niet alleen van toepassing op producenten en hun distributeurs. Ook voor garagisten is het belangrijk om (digitaal) klantcontacten warm te houden. Zelfs als er ogenschijnlijk geen nieuws is. Heb je minder aanwas van nieuwe klanten? Dit betekent niet dat je (potentiële) klanten ook minder informatiebehoefte hebben. Integendeel zelfs. Juist in onzekere tijden is communicatie belangrijker dan ooit.

24/7 in contact met iGarage
Ook jouw klant heeft dus behoefte aan contact. Het iGarage-platform is hiervoor de ideale tool. Je houdt namelijk contact met je klant, eenvoudig via een app. Door (geautomatiseerde) pushberichten herinner je je klant tijdig aan onderhoud of apk. En geef je je klant 24/7 inzicht in zijn autostatus. Zo ben je op een veilige afstand toch dichtbij.

Meer weten?
Schrijf je in voor één van de webinars van de iGarage Academy. Of bekijk de instructiefilmpjes. Ralf laat je daarin graag het dashboard zien. Vragen over iGarage of wil je aan de slag met klantcontact via de iGarage Academy? Neem contact op met Ralf via onderstaand formulier, of bel 0900 – IGARAGE.