Mivar Driver

Driver en iGarage: één integrale oplossing

De modulaire software van Driver integreert naadloos met iGarage. De platformen versterken elkaar: iGarage stroomlijnt de werkprocessen en stimuleert cross-selling. Zo kun je (verder) automatiseren op het gebied van:

  • relatie-, voorraad- en voertuigbeheer
  • planning en uitvoering
  • uren
  • administratie

Via het Autopaspoort van iGarage plant de klant afspraken in. Bovendien heeft hij continu inzicht in de actuele status van zijn auto, inclusief automatische push-notificaties voor apk, onderhoud en bandenwissel.

De iGarage-app als tool én klantenbinder

Dankzij een slim algoritme hoeven jij én de klant niet langer zelf de status van de auto in de gaten te houden. Zo garandeer je een perfect onderhouden auto voor je klant en een constante inkomstenbron voor jezelf.

Als garagehouder kun je vanuit iGarage push-notificaties instellen voor apk, onderhoud en bandenwissel. Vervolgens kan de klant via de app een afspraak plannen. Zo speel je in op de moderne consument die alles regelt via zijn mobiel.
En zorg je ervoor dat je altijd op het juiste moment kunt anticiperen op de onderhoudsbehoeftes van de auto’s van je klanten.

iPhone

Hoe werkt de koppeling?

• De receptie maakt via Driver een iGarage AutoPaspoort aan voor de klant. Gemakkelijk met de al bekende klantdata uit het systeem. De digitale iGarage-werkopdrachten (online checklists), zijn gekoppeld aan Driver. De monteur vult de checklist in met de juiste data.

• De digitale werkopdracht vertaalt informatie naar een prognose voor het auto-onderhoud, automatisch aangevuld met Haynes Pro-data.

• Via duidelijke stappen krijgt de klant complete informatie over de onderhoudsstatus van zijn auto.

• Er vindt actieve sturing plaats op cross-selling en retentie (klantbehoud). Doel is dat de klant complete service ervaart. Dit vergroot tevens het rendement van de werkplaats.

• De historie in Driver synchroniseert met de iGarage-app. Zo ontstaat een compleet onderhoudsdossier van het voertuig.

• Via de app ontvangt de klant notificaties voor onderhoud en kan hij meteen een afspraak maken.

iGarage werkt samen met mivar driver

Continu in het achterhoofd van je klant

Doordat je automatische servicereminders verstuurt blijf je in contact met je klant. Het gevolg: van 1 à 2 contactmomenten per jaar stap je over naar continu advies op maat, zónder extra werk. Hierdoor geef je je klant een hogere serviceperceptie.

Zo geeft de ‘Pech of Stel een vraag’-optie berijders een handig stappenplan om bij pech onderweg zelf een diagnose te stellen. Deze optie biedt tevens inzicht in  de betekenis van de lampjes op het dashboard (zo gewenst kan de bestuurder direct pechhulp inschakelen).

Meer weten over de Mivar-koppeling?

Neem contact met ons op