Nu live! Ontdek het compleet nieuwe iGarage-dashboard

Updates maken klantcontact nóg makkelijker

Méér business, terwijl je je werkplaatsprocessen vereenvoudigt en je receptie ontlast? Ontdek het compleet vernieuwde iGarage-dashboard. Werk nu nog slimmer en intuïtiever dankzij nieuwe tools. Hiermee haal je alles uit je werkplaatsdata.

De belangrijkste updates vind je terug in de dashboardinzichten en het werkorderproces. Lees hieronder snel meer.

Nieuwe extra’s in je dashboard

  • Smart Insights: vanaf nu vind je een ‘Smart Insights’-functie. Vanuit daar ga je eenvoudig aan de slag met iGarage. Hier nodig je direct klanten uit voor een apk en/of de app.
  • Acties en Berichten: in het dashboard vind je functies voor ‘Acties’ en ‘Berichten’. Deze worden automatisch bijgewerkt. Zo heb je altijd een actuele to-do lijst.
  • Jouw klanten: in ‘Jouw klanten’ vind je een overzicht van je klanten. Je klantinformatie is altijd actueel. Met de handige kleurcodes zie je de status van je klanten, actief of verlopen.

Het design van het dashboard is helemaal nieuw: clean en duidelijk, zonder poespas. Niks om je af te leiden van diepgaand inzicht in je data.

Verbeterde werkorderprocessen dankzij feedback
Met dank aan de feedback van vele monteurs, is het werkorderproces stevig verbeterd. Zij hebben het afgelopen jaar gewerkt met digitale checklijsten op hun tablets.

De verbeteringen zijn dus gezamenlijk tot stand gekomen. En niet bedacht door designers, maar door mensen als jij.

Heb jij feedback? Vertel het ons! We horen graag van je.

Aan de slag met de iGarage Academy
Moet je nog kennismaken of leren werken met (het vernieuwde dashboard van) iGarage? Schrijf je dan in voor de gratis online Academy met instructiefilmpjes, webinars en veelgestelde vragen. We helpen je kosteloos en snel op weg.