iGarage vernieuwt: deze updates wil je niet missen!

We komen met een groot aantal updates dat de garagetool nóg sneller en completer maakt. Geweldige vernieuwingen die direct leiden tot een verhoging van je werkplaatsrendement. Houd deze pagina in de gaten zodat je niks mist.

Update 1: een verbeterde koppeling met HaynesPro
Tijdens de digitale CarCheck zie je vanaf nu de minimale remschijfdata op schijfdiameterniveau. Dit resulteert in een soepel intakeproces én verhoogt het rendement van je werkplaats significant (vraag naar de mogelijkheden).

Update 2: HaynesPro-data als eerst zichtbaar
Fabrieksintervallen uit HaynesPro zijn vanaf nu zichtbaar in de eerste stap van het proces. Dit geeft je monteur direct inzicht in regulier onderhoud. En verhoogt het rendement van je werkplaats.

Update 3: vernieuwde designs en structuur voor de werkorders
Je krijgt meer inzicht in de status van werkzaamheden van je monteurs. De status van werkorders is vanaf nu in één oogopslag zichtbaar. De receptie krijgt hierdoor meer inzicht én overzicht. Dit leidt tot efficiënte bedrijfsvoering.

Update 4: bandenmaten en -spanning te zien in bandensectie
Bandenmaten en bijbehorende bandenspanning halen we nu op uit HaynesPro. En zijn zichtbaar in de bandensectie van je garagetool. Hiermee boek je tijdwinst en krijg je completere info tijdens de CarCheck.

Er volgt meer…
De updates volgen elkaar op de voet. Houd dus deze pagina in de gaten en zorg ervoor dat je niks mist.

Heb je vragen? We helpen je graag. Neem contact op via 0900-IGARAGE of support@igarage.nl. Of laat hieronder je gegevens achter.