Boost je business: kom naar de Auto Prof/AMT Live Beurs

Automotive-ondernemers opgelet – op 11, 12 en 13 februari kun je naar de Auto Prof/AMT Live beurs in Gorinchem. Hét vak- en  kennisevent voor garagisten, dealers, schadeherstelbedrijven en professionals die mee willen liften op nieuwe technologische kennis binnen de sector. iGarage is er ook bij.

Jaarlijkse kennisoverdracht
Vanaf 2020 komt de nationale beurs voor automotive professionals jaarlijks terug. Geen overbodige luxe, want er gebeurt denderend veel in de autobranche. Elektrische en hybride voertuigen bestormen de markt, auto’s op brandstof en benzine raken steeds verder uit de gratie. Trends die het traditionele autobedrijf in de kern raken. Haal er je voordeel uit door er zo slim mogelijk op in te spelen.

Nu of nooit
De vakbeurs laat zien hoe je kunt innoveren. Sessies over ooit futuristische onderwerpen wijzen je de weg in omgang met data, APK-wijzigingen, EV-rijden en foutdiagnostiek. Doordring jezelf van het feit dat je alléén via slim digitaliseren nog een stap voor hebt op concurrentie. Doe inspiratie op om je garage te transformeren tot de innovatiefste van Nederland. Het moment is nú.

Je business 2030-proof
Dit jaar zie je twee nieuwe thema’s terug op de beurs. Elektrische auto’s en 3D-geprinte auto-onderdelen worden breed uitgemeten. Het zijn dan ook innovaties die om grote aanpassingen vragen, van onder andere infrastructuur, veiligheid voorzieningen en training. Interessant voor wie wil weten hoe de garagewereld er in 2030 uitziet. Onmisbaar voor de garagist die dan ook nog zaken wil doen.

iGarage als innovatiepartner
Onze software is de eerste stap richting digitalisering. Daarom staat ook iGarage met een stand op de beurs. Kom langs, dan vertellen we je over de voordelen. Tipje van de sluier: hoe je op het netvlies van je klant blijft, klanten optimale service biedt en significant meer omzet en rendement uit je bedrijf haalt. Zie je daar?

Bestel je toegangskaarten of lees je verder in.

Meer weten over iGarage? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen contact met je op.