Wat betaal jij voor je auto-onderhoud?

Weet jij wat je uitgeeft aan auto-onderhoud? Wat bijvoorbeeld de kosten zijn voor nieuwe banden, een V-snaar of een volledige motorrevisie? Uit onderzoek van Kampioen blijkt dat de reparatiekosten van auto’s per provincie behoorlijk uiteenlopen.

Voorbereiding loont
Het kan dus geen kwaad om goed op de hoogte te zijn van de kosten van je auto-onderhoud. Kijk ook regelmatig bij andere garages, stelt de ANWB. Misschien is onderhoud daar goedkoper.

iGarage helpt
Met het iGarage AutoPaspoort weet je altijd wat je financieel te wachten staat. Met behulp van slimme algoritmes voorspelt iGarage de onderhoudskosten en ontvang je een duidelijke prijsopgaaf vooraf. Dit gebeurt op basis van algemene onderhoudsdata (van hetzelfde merk en type auto). En je rijstijl, gereden kilometers per jaar, kilometerstand en onderhoudsinformatie van je auto.

Zo werkt iGarage
Je monteur noteert elk garagebezoek in het iGarage AutoPaspoort. Ook krijg je meldingen als het tijd is voor onderhoud of APK. Via de app kun je alle informatie inzien. Want daar gaat het uiteindelijk om: de onderhoudsgeschiedenis van je auto goed bijhouden. Die informatie is geld waard. Want als je je auto doorverkoopt, is deze veel meer waard met een heldere onderhoudshistorie.

Meer weten?
Nieuwsgierig naar welke voordelen iGarage jou nog meer biedt? En wat iGarage jou financieel kan opleveren? Neem contact op met Ralf via onderstaand formulier, hij helpt je graag.

Vul onderstaand je naam en contactgegevens in zodat Ralf zo snel mogelijk contact met je op kan nemen.