Bezoek iGarage tijdens de Automotive Expo

Maandag 16 tot en met woensdag 18 september is de Automotive Expo 2019 in Eindhoven. Het thema: Ready for the future. Ook iGarage heeft een stand op dé beurs voor de automotive aftersales. Kom je ons bezoeken? Dan nemen we je graag mee in onze reis naar de toekomst van de branche!

Als bezoeker van de expo ontdek je actuele innovaties en de nieuwste high-end werkplaatsequipment. Je doet inspiratie op in verrassende kennissessies op het gebied van techniek en commercie.

‘Laat je OMZET liggen?’
Ook iGarage is aanwezig op de beurs. Met de prikkelende slogan ‘Laat je OMZET liggen?’ dagen we jou en andere bezoekers uit om onze stand te bezoeken. Hier rekenen we je graag voor hoeveel extra omzet je in 2020 kunt behalen door nu te kiezen voor iGarage.

Van TPMS tot Pass-Thru
De beursvloer is dagelijks geopend van 16.00 uur tot 22.00 uur. Je leert er alles over turbo’s, TPMS, garageformules, Wesp en Pass-Thru. Geniet van een hapje en drankje en praat bij met vakgenoten en relaties. De avond wordt in stijl afgesloten met een spetterende afterparty tot middernacht.

Graag tot dan in Eindhoven
De Automotive Expo is voor alle medewerkers van het autobedrijf en wordt gehouden in het Klokgebouw 50 in Eindhoven. Wij kijken uit naar dit mooie event en hopen je daar te ontmoeten. Tot dan? Lees meer over de Automotive Expo en meld je direct aan.