5 redenen om iGarage nú te downloaden

Je hebt een eigen auto, heerlijk! Met het gratis iGarage AutoPaspoort heb je ook nog eens alle onderhoudsinformatie bij elkaar in één app. Ontdek 5 redenen om de app te installeren én te gebruiken.

1. Ontvang vooraf een duidelijke prijsopgave voor je auto-onderhoud
Ken je dat? Na een onderhoudsbeurt aan je auto valt de rekening hoger uit dan gedacht. Wat een pech. Met iGarage is deze ongewenste verrassing verleden tijd. Slimme algoritmes maken vooraf een nauwkeurige prijsopgave. Dit gebeurt op basis van de onderhoudshistorie van je eigen auto en die van auto’s van hetzelfde type en merk.

2. Vergroot de verkoopwaarde van je auto
Een goed onderhouden auto verhoogt de verkoopprijs. In het AutoPaspoort van iGarage staat het onderhoudsverleden zwart op wit. Dit maakt de auto meer waard. Een potentiële koper van je auto wil namelijk weten wat voor vlees hij in de kuip heeft. Het bewijs? Het iGarage AutoPaspoort!

3. Ontvang tijdig een alert voor je APK en onderhoudsbeurt
Soms is een reparatie nodig, maar je kunt een grotere, en duurdere (!), reparatie voorkomen door je auto regelmatig te laten keuren. Tegelijkertijd kan op een te late APK een boetetraject volgen. Wees geen dief van je eigen portemonnee en zorg ervoor dat iGarage ook jou herinnert aan een noodzakelijk garagebezoek.

4. Maak eenvoudig afspraken
In de iGarage-app maak je met een paar swipes een afspraak bij jouw garagebedrijf. En kun je een keer niet? Dan verplaats je de afspraak gemakkelijk naar een andere datum of tijd.

5. Krijg inzicht in de technische staat van je auto
EGR-klep, bobine, distributieriem. Zie jij ook vaak onbekende jargon op de factuur? Je bent niet de enige. In het AutoPaspoort vind je daarom uitleg over al deze vaktermen. Zodat je precies weet wat de monteur doet en waar jij je geld aan besteedt.